top of page
IMG_4735.jpeg

Hvad giver samarbejdet med os?

Vi promoverer jeres virksomhed mere bredt blandt vores partnere.

Vi opretter jeres virksomheds individuelle profil i vores medlemskatalog med et link til jeres hjemmeside, gør det nemmere at komme i kontakt med jeres virksomhed og skaber muligheden for at introducere jer selv som eksperter over for andre handelskammersmedlemmer.

Vi skaffer jer adgang til andre eksperters alsidige tjenester og søger efter forretningspartnere.

Vi giver mulighed for at introducere jer selv som eksperter for andre handelskammersmedlemmer.

Vi hjælper med at tilbyde jeres tjenester/produkter til andre virksomheder ved at bruge muligheden for at sende jeres forretningside eller kommercielle tilbud til andre handelskammersmedlemmer.

Vi repræsenterer de danske investorer i Ukraine ved konstruktiv dialog med lokale myndigheder og den ukrainske administration.

Vi præsenterer jeres virksomhedsaktiviteter på vores hjemmeside og i LinkedIn-profilen, som når ud til tusindvis af brugere og forsøger at skabe forbindelse med andre virksomheder ved hjælp af vores medier: website, webinarer, nyhedsbreve osv.

Vi skaber muligheder for en mere effektiv løsning af jeres forretningsopgaver samt udvikling af jeres udenlandske økonomiske relationer og eksport.

Vores assistance vil bidrage til jeres virksomhedsudvikling.

I samarbejde med os får I muligheder for at deltage i vores forretningsarrangementer, internationale delegationer sammen med andre handelskammersmedlemmer med henblik på promovering af jeres virksomhed i den ukrainsk-danske forretningskreds.

Brug yderligere redskaber for at promovere jeres produkter og tjenester, planlæg promovering gennem reklamer eller interviews i samarbejde med os.

Vi styrker jeres brands genkendelighed ved at deltagelse i interessante arrangementer, giver muligheder for at dele jeres erfaringer, opbygge forretningsrelationer og udvikle egne netværk.

Hos os får I en unik mulighed for at udveksle information, få indblik i de økonomiske perspektiver og finde nye samarbejdspartnere.

bottom of page